MANTENIMENT DE PISCINES

MANTENIMENT DE PISCINES

SERVEI INTEGRAL

JARDINERÍA ROSELL és una empresa de manteniment de piscines especialitzada tant en piscines de poliesportius, com a comunitàries i privades. Posem a disposició dels clients la nostra experiència, oferint diverses solucions a qualsevol de les necessitats de manteniment i/o reparacions que els puguin sorgir.

Per a l'execució d'aquests serveis la nostra empresa de manteniment de piscines compta amb personal qualificat que disposa de titulació homologada i experiència demostrable, el que garanteix que cadascun dels nostres serveis està supervisat per un equip d'experts.

Quan els nostres clients ens contacten per al manteniment de piscines, procurem ser la millor alternativa en preu i qualitat, perquè sabem la il·lusió amb la qual ens contracten i perquè som conscients de la responsabilitat que adquirim a l'hora d'acceptar a cadascun dels nostres clients a la nostra família, en el nostre equip.

Si ho prefereixes, deixa les teves dades i et truquem nosaltres

Camps marcats amb * són requerits

Omple el nostre formulari i en breu ens posarem en contacte amb tu

Camps marcats amb * són requerits

Responsable: JARDINERIA ROSELL, SL.
Propòsit: Respon a les teves consultes.
Legitimació: Per consentiment de l'interessat
Període de retenció: el legalment establert
Destinataris: No se cediran dades a tercers, Excepte obligació legal
Drets: Tens dret d'accés, rectificació o supressió, oposició, Limitació al tractament, portabilitat de les dades, Així com retirar el consentiment en qualsevol moment.

He llegit i accepto la Política de privacitat.