NETEJA DE PARCEL·LES

LIMPIEZA DE TERRENOS EN CASTELLAR DEL VALLÈS

en JARDINERIA ROSELL disposem de tot tipus de maquinària per a la neteja i neteja de parcel·les. Estem preparats per desfer-nos de qualsevol tipus de canya i evitar la seva proliferació, així com per mantenir el creixement de qualsevol espècie d'arbre sota control sobre la seva propietat.

No dubti en comptar amb la nostra ajuda per netejar una parcel·la, perquè la varietat de tasques que abordem en aquest camp i els mitjans tècnics que tenim ens permeten adaptar-nos a tot tipus d'especificitats i aportar solucions adaptades a cadascun dels nostres clients.

en JARDINERIA ROSELL oferim neteja de terrenys a Castellar del Vallès, tot i que el nostre radi d'actuació abasta tota la zona del Vallès. También ofrecemos el servicio de instalación de sistemas de separación perimetrales donde para garantizar la privacidad y la seguridad de toda vivienda o nave nos dedicamos a la instalación de vallados perimetrales. realizamos a medida todo tipo de vallados.
Comptem amb el millor equip de personal altament qualificat. trabajamos para particulares y empresas que exigen la más alta calidad. desarrollamos cerramientos en colegios, pistes esportives, Comunitats, zones residencials, centres eqüestrians, entre d'altres… (+)

Necessites una empresa especialitzada en neteja de terrenys a Castellar del Vallès?

Jardineria Rosell És la millor opció per fer un neteja de terrenys a Castellar del Vallès i la zona del Vallès.

Per a més informació no dubti en contactar contacte amb nosaltres.

Truca'ns i demana'ns un pressupost

Si ho prefereixes, deixa les teves dades i et truquem nosaltres

Camps marcats amb * són requerits

Omple el nostre formulari i en breu ens posarem en contacte amb tu

Camps marcats amb * són requerits

Responsable: JARDINERIA ROSELL, SL.
Propòsit: Respon a les teves consultes.
Legitimació: Per consentiment de l'interessat
Període de retenció: el legalment establert
Destinataris: No se cediran dades a tercers, Excepte obligació legal
Drets: Tens dret d'accés, rectificació o supressió, oposició, Limitació al tractament, portabilitat de les dades, Així com retirar el consentiment en qualsevol moment.

He llegit i accepto la Política de privacitat.